Smaskiga Daim-maränger

De här Daim-marängerna är så otroligt goda. Och är superlätta att göra också!
Här kommer receptet:

ca: 30 st
Grädda i mitten av ugnen på 175° i 15 min

Ingredienser:
3 äggvitor
200 g brunt socker
3 dubbel-Daim (=168g Daim)
ca 30 muffinsformar

Gör så här:
1. Vispa ihop äggvita & brunt socker med elvisp, tills det har blivigt en jämn & styv maräng massa. 
2. Krossa Daimen genom att slå något hårt som t ex. en kavel mot paket innan du öppnar det. Tillsätt den sen, och vänd ner Daim-krosset.
3. Skeda försiktigt upp marängsmeten i mufftnisformarna och ställ in i ugnen.
//Pankakan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0